U kunt telefonisch een afspraak inplannen via: 023-5388984

Showroom

Showroom mogelijkheden

Al meer dan 30 jaar zijn wij uw vertrouwde specialist in troffel- en grindvloeren. Onze toewijding aan vakmanschap en kwaliteit heeft ons een vooraanstaande positie in de vloerenindustrie opgeleverd, en we zijn er trots op om u de beste vloeropties te bieden.

Onze troffel- en grindvloeren zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook uitzonderlijk praktisch. Dankzij onze jarenlange ervaring begrijpen we dat vloeren niet alleen mooi moeten zijn, maar ook gemakkelijk te onderhouden. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in vloeren die aan beide criteria voldoen.

Wat maakt onze troffel- en grindvloeren zo geweldig? Ten eerste zijn ze duurzaam en bestand tegen dagelijkse slijtage. Of het nu gaat om een drukke woonkamer, een commerciƫle ruimte of een industriƫle omgeving, onze vloeren gaan lang mee zonder aan schoonheid in te boeten.

Daarnaast zijn onze vloeren bijzonder eenvoudig te onderhouden. U hoeft zich geen zorgen te maken over ingewikkelde reinigingsroutines of speciale producten. Een beetje regelmatig onderhoud is alles wat nodig is om uw vloer er als nieuw uit te laten zien.

In onze showroom kunt u ons uitgebreide assortiment aan troffel- en grindvloeren ontdekken. Onze ervaren medewerkers staan klaar om u te adviseren en al uw vragen te beantwoorden. Of u nu op zoek bent naar een vloer voor uw woning, bedrijf of industrieel project, wij hebben de perfecte oplossing voor u.

Wij nodigen u van harte uit om onze showroom te bezoeken en de schoonheid en duurzaamheid van onze troffel- en grindvloeren zelf te ervaren. Neem contact met ons op voor een afspraak en advies op maat. Bij De Vries en Zonen streven we ernaar om uw vloerwensen te vervullen met hoogwaardige vloeroplossingen die jarenlang meegaan en gemakkelijk te onderhouden zijn.

Verfraai uw ruimtes met onze decoratieve vloerenspecialist!

Ons team van experts is opgeleid om uw buitenruimtes om te
toveren tot visueel aantrekkelijke, onderhoudsarme ruimtes.

Neem contact met ons op