U kunt telefonisch een afspraak inplannen via: 023-5388984

Siergrindvloeren

Duurzame Siergrindvloeren

Siergrindvloeren zijn duurzaam, modern en slijtvast. Een siergrindvloer is een naadloze decoratieve vloerafwerking, die door de structuur een warme uitstraling geeft. Een siergrindvloer kan overal worden toegepast. Wij hebben diverse siergrindvloeren aangebracht; in woonkamers, keukens, artsenpraktijken, showrooms, winkels en kantoren. Het siergrind heeft bewezen een sfeervol product te zijn. Het materiaal is uit duizenden kleine steentjes opgebouwd die uiteraard in verschillende kiezelgrootte en kleuren te verkrijgen is.
Met een siergrindvloer kunt u dus vele kanten op.

Welke afwerklaag voor siergrindvloeren?

Om de siergrindvloer vuil en vloeistof dicht te maken adviseren wij altijd de vloer met een UV bestendige ‘seal’-laag af te werken. De seal-laag dicht de minuscule ruimtes tussen de korrels op en maakt de vloer sterker en egaal dicht zonder het effect van de vloer te beïnvloeden. U kunt niet alleen kiezen uit een fijne of grove korrel, maar ook de kleurencombinaties zijn ontelbaar. Verschillende kleuren of sjabloon op een siergrindvloer of andere vloer zijn mogelijk. Het nieuwste op dit gebied is een elektrische vloerverwarming die onder de vloer verwerkt kan worden.

U ziet Stucadoorsbedrijf de Vries en Zonen kan voor u de totale afwerking van uw woning of gebouw voor zowel binnen als buiten verzorgen.

Wilt u een siergrindvloer of andere werkzaamheden door ons laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op. Wij voorzien u graag van advies en kunnen u allerlei voorbeelden laten zien.

Naast siergrindvloeren zijn wij ook gespecialiseerd in troffelvloeren.

Verfraai uw ruimtes met onze decoratieve vloerenspecialist!

Ons team van experts is opgeleid om uw buitenruimtes om te
toveren tot visueel aantrekkelijke, onderhoudsarme ruimtes.

Neem contact met ons op